Om Susannes Fotvård

Om Susanne

Jag  heter Susanne Gunnarsson och bedriver sedan slutet av 2021 min fotvårdsklinik på Jonas Wennströms Väg 4 i Finspångs centrum.
 Mellan 2008 0ch 2018 drev jag Må Bra Fotvård Oasen & Skofynd först på Viberga och sedan i Finspångs centrum.

Under 2018 kom jag fram till att tiden inte räckte till för att både bedriva en fotvård samt en skobutik samtidigt utan att det inkräktade för mycket på mitt privata och familjens liv, och jag beslutade mej då för att starta om med enbart fotvård igen.

April 2008 blev jag färdigutbildad på Axelsons Gymnastiska Institut. Utbildningen har genomförts med goda vitsord  i enlighet med de krav Axelsons ställer för kompetent utförande av Medicinsk Fotvård.

 

Susanne Gunnarsson

Om Susannes Fotvård

Susanne Fotvård ligger på Jonas Wennströms Väg 4 i Finspångs centrum.
Här tar jag emot kunder i veckorna och gör även privata hembesök i mån av tid. Jag tar emot diabetes-, reuamtiker- och psoriasisfötter och anpassar min fotvård efter kundens behov. Jag ger alltid tips om vad man bör tänka på när det gäller fotens välmående.

Sedan 2018 behandlar jag även nagelsvamp med hjälp av Luluna Laser som är ett betydligt effektivare sätt att behandla nagelsvamp jämfört med alternativa metoder. Läs mer på sidan som beskriver behandling av nagelsvamp.

Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter och har full behandlingsförsäkring.

Fotvård