Lunula Laserbehandling av nagelsvamp

Nu kan man äntligen behandla nagelsvamp på riktigt – inte bara på ytan. Metoden jag använder  heter Lunula Laser och är en helt beröringsfri samt smärtfri behandling utan de negativa biverkningar som alternativa metoder kan ge. Denna specifika kalljuslaser / lågenergilaser både avdödar svampen och vävnader regenererar sig genom en fotokemisk-process i cellerna. Dessutom stimuleras blodcirkulationen i det bahandlade området vilket medför att kroppens eget immunförsvar hjälper till att bekämpa infektioner i naglar samt och hud på ett effektivare sätt. Lunula Laser ger även smärtlindring i artrostår, lindrar eksem samt psoriasis.
Rekommenderad första behandling är 4 tillfällen med ca 2 veckors intervall. Vid svårt angripna naglar kann ytterligare behandlingstilffällen krävas.
Därefter går det även att använda Lunula regelbundet i förebyggande syfte.

Några av fördelarna med Lunula Laser

– Behandlar nagelsvampen på djupet inte bara på ytan
– Smärtfri behandling
– Beröringsfri behandling
– Enkelt handhavande
– Snabb och effektiv
– Behandlar även händer
– Lasern behandlar nageln samt även området kring och under nageln.
– FDA godkänd och CE märkt

För mer information och exempel på behandlingsresultat besök Luluna’s hemsida
http://lunula.se    eller  http://lunula.com

Luluna Laser

Hur Fungerar Lunula Laser

Lunula Laser är en lågenergi laser med 2 frekvensband som samtidigt cirkulerar samtidigt över en fot eller hand.
Effekten är att svamp blir avdödad och vävnader regenererar sig genom en fotokemisk-process i cellerna. Det violetta ljuset agerar antimikrobiell på ytan med nedbrytning av förekommande svamp. Det djupgående röda ljuset ökar bl.a. blodgenomströmning, cellaktiviteten, bildning av kollagenbindväv, produktion av ATP, ökar den lokala koncentrationen av leukocyter, lymfocyter och andra makrofager, som ingår i det naturliga immunförsvaret, dämpar inflammation och bidrar därmed intensivt självläkningsprocessen av den skadade nageln och nagelbädden.

Förberedelse

Vi träffas för en första konsultation angående hur behandlingen går till samt en uppskattning på hur många behandlingar som behövs baserat på dina individuella förutsättningar. I normala fall görs till att börja med 4 behandlingar med ca 2 veckors intervall.
För bästa resultat bör eventuell fotsvamp behandlas först.
Vid laserbehandlingarna bör du ej ha nagellack på tårna.

Behandlingar

I normala fall görs till att börja med 4 behandlingar. Beroende på naglarnas status slipar jag ner de angripna naglarna i samband med det första behandlingstillfället för att få en bättre läkning. Vid första och fjärde behandlngstillfället behandlas alltid båda föttererna med Lunula laser ,även om bara en fot är drabbad av nagelsvamp. Själva laserbehandlingen tar ca 12 minuter per for och är helt smärtfri. Baserat på dina individuella förutsättningar får du sedan sedan råd om eventuell fortsatt behandling.
**Special nagelkrämen till egenvård i mellan behandlingarna rekommenderas.

Behandling 1:
Behandlingstid: ca 60 min
Pris 790:-

Behandling 2-3:
Behandlingstid: ca 30 – 60 min
Pris 320:- om bara den ena foten är angripen
Pris 550:- om båda fötterna är angripna

Behandling 4:
Behandlingstid: ca 60 min
Pris 790:-